Eilen kävimme Pieksämäellä ajelemassa vaikka Arttu ei sitten kanssamme ollutkaan kuten ensin oli suunniteltu.., Ihan mukava reissu, vaikka harmitti kovin kun Arttu ei saanut nähdä juhannuskokkoa eikä päässyt tutustumaan poliisiautoon.
En törmännyt sitten entiseen luokkakaveriini joka kertoi mahdollisesti saapuvan paikalle. Sen sijaan tapasin erään toisen samalta luokalta, amiksessa minun kanssani olleen naisen. Alkuun emmin hetken kehtaanko, uskallanko käydä sanomassa "heippaa" hänelle, mutta sitten ajattelin että "Enhän minä siinä mitään menetäkään".
Ensin hän ei muistanut nimeäni ja sain hieman "muistuttaa" kuka olinkaan. Hän sanoikin, että olin tutun näköinen, mutta nimeä ei muista...

Kävimme paikallisessa ruokapaikassa syömässä sen jälkeen kun lastenkokko oli sytytetty palamaan. (joopa joo, et olipas "iso" ja upea...) Muutenkin meininki siellä oli hieman epäsopiva lapsille. Vaikka eikai voi odottaa ettei paikalla olisi yhtään alkoholinvaikutuksen alaisena olevaa, koska oli juhannus ja tapahtuma oli hotellin pihalla. En tajua, miksi ihmisten pitää tulla törpöttelemään sellaiseen LASTEN TAPAHTUMAAN ja niin näkyvästi! (okei, siellä oli hotellin puolesta terassi jossa oli anniskelualue, mutta silti!)
Se on tietysti jokaisen oma valinta viekö/ meneekö lastensa kanssa sinne... Moni lapsi huusi siellä isänsä perään, joka näytti jonkinasteisessa tuiskeessa menevän edellä...

Nyt tuli Antin vanhemmat käymään, grillasimme makkaraa ja sitten Antin äiti sanoi, että "Otetaanko sitä kakkua kahvin kanssa..."
Sitten Isänsä nosti täytekakun jääkaapista. UFH, mikä olo on nyt!!! En edes syänyt kuin 1 makkaran ja 1 palan (ei edes kovin iso pala) kakkua... huh huh..
Nyt sitten lämpiää sauna.

Askarsin Artun nukkuessa taas muumi aiheisia kuvia, joista voi tehdä kortteja . Hymy Vettä on sadellut enemmän ja välillä vähemmän.

Tässä olen kuunnellut uutta levya, joka oli tullut perjantaina, mutta posti ei vain ollut ehtinyt vielä tulla kun kävin postilla päivästä ja siksi luulinkin ettei se ehtinytkään tällä viikolla minulle. Eilen olikin iloinen ylläri kun katsottiin postilaatikkoon illalla kotia tullessa. Sitten aloin lunkuttamaan "miljoona miljoona miljoona euroa"-biisiä Cool Samoin olen kuunnellut sitä levyä tänäänkin.