Heräsin aamulla jo klo 04, kun Antin kello soi ja hän miltei heti lähti töihinsä. Minä hyppäsin samaan kyytiin ja menin omalle työpaikalleni, vaikkakin 2h etuajassa, mutta koska tiesin olevani 1.työvuorossa, käytin aikani askarruksia pohtiessa ja siellä niitä lehtiä selatessa. Muutamia oikein loisto ideoita sainkin ja kirjasin ne ylös. Sain "kehuja" ideoistani, ne oli kuulema hyviä! :)
Pääsin töistä klo 9:09 ja kipitettyäni kotiini, minut valtasi innostus alkaa siivoamaan ennen Antin kotiin tuloa. Sillä nyt kun ei ollut huono olo, ajattelin että paree siivota sen kerran kun siinä kunnossa on!

Niinpä ensin imuroin koko alakerran, yläkertaan menevät portaat myös, otin lattianpesu vermeet ja pesin lattiat alakerrasta, minkä päälle tiskasin ja olipas sitten siistiä. Olkkarista vielä siivoilin Artun levittämät lelut paikoilleen ja kylläpä nyt passasi! En vieläkään jäänyt laakereilleni lepäilemään, vaan lähdin hakemaan postin. Onneksi siellä ei ollut laskuja...
Takaisin tultuani menin vielä yläkertaan ja petasin sängyn ja siivosin hieman likapyykkejä lattialta (Antin paitoja, joita hän oli heittänyt sängyn viereen). Vein ne koneeseen ja Antin tultua pistimme koneen pyörimään.

Tein siinä Antille voileivänkin valmiiksi samalla kun laitoin kahvilatingin valmiiksi.
Hän oli siitä silminnähden iloinen ja minä olin iloinen hänen huomatessaan että olin siivonnut! :)
Nyt voisin siirtyä alakertaan kultani kainaloon katselemaan tölsyä ja napostamaan viikolla ostamiani alennusmyynnin sipsejä. :D Slurps!

Oikein kiva päivä ollut tänään!