Onko kukaan harrastanut metallilanganpunontaa tai ollut sellaisella punontakurssilla?
Ilmoitin itseni sellaiselle kurssille ja se alkaa 16.9.
Mietin tässä, että tarvitseekohan sinne tai onkohan edes hyvä hankkia jotakin ennakkoon itse sinne...tarvikkeita joita siinä punonnassa käytetään. En tiedä siitä juuri mitään, mutta olen joskus nähnyt sellaisia töitä. Lisäksi esitteessä kerrottiin että materiaalia voi tuoda itse tai ostaa opettajalta. Okei, eli lankaa saan sieltä, ellei se ole sitten kovin paljon kalliimpaa kuin itse hankittuna ennakkoon. Hm!
Ja tarvinneeko siihen sen punomiseen jotakin välineitä vai punotaanko sitä vain käsin?

Esitteessä kerrottiin sekin että mitä siellä voi esimerkiksi tehdä. Oli koriste-esineitä ja pannunalusia esimerkki. Mietin, että ehkä voisin jonkinlaisen pannunalusen koettaa tehdä. Se voisi olla suhteellisen helppo aloittelijalle. Mielessä alkoi raksuttaa myös jokin siipiveikko..heh. Esim. enkeli tai muu sellainen. En oikein tiedä yhtään millaisia tuotteita siitä voisi punoa. Ideoita otettaisiin jälleen vastaan jos jollakin niitä olisi minulle heittää. Aikaa siihen vielä on ihan kivasti..reilut 3viikkoa.

Ilmoitin itseni myös 2 päiväiselle "Jouluaskartelu kurssille" joka pidetään tässä likellä missä asumme. Se kesti iltapäivästä iltaan (klo 17-20:15) joten en voinut olla ilmoittautumatta sinnekin. Jospa saisin siellä tehdyksi jotakin jouluisia askarruksia esim.koristeita. (tonttuja ja vaikka enkeleitä)