On kulunut jonkin verran aikaa viime päivityksestä. On tapahtunut paljon joten laitetaan sen piikkiin ettei ole enää jaksanut tätä päivittää. Tiivistän nyt noin suurinpiirtein...

* 30.9 -> sain juurihoidon päätökseen oireettomasta takahampaastani.
* 1.10 -> vietimme Arttu-pojan 4v. synttäreitä sen viikonlopun mm. aarretta etsien ja herkutellen voileipäkakkua.
* 5.10-> kävimme Kertun kanssa viimeinkin minun työpaikalla moikkaamassa ihmisiä ja mikä tärkein näkivät Kertun ihan livenä!
* 7.10-> innostuin leipomaan ennen perhekerhoa mokkapaloja sekä leivoksia seuraavalle päivälle järjestämilleni "Kertun puolivuotis-päiville" jotka oli 1kk myöhässä mutta aikaa ja rahaa ei aikaisemmin ollut sitä tehdä...
* 8.10 Kertun puolivuotis juhlat. Kutsuin kummit ja isovanhemmat kahvittelemaan meille klo 17 alkaen...ja pöytä oli koreana ja unohdin sitten laittaa tarjolle (VILPITTÖMÄSTI!!) omatekemäni leipomukseni koska olin ostanut juustokakun sekä pakaste täytekakun.
* 15.10-> Kertulla lämpöä ja illasta lääkitsin supolla. Yöllä nukahdettuaan heräsi yskimään jotta ei meinannut saada henkeä. (hengityskatkoksia tuli ennen yskimistä)
(*tämä viikonloppu meni tilannetta seuratessa koska muuta oiretta ei ollut kuin perjantai-iltainen lämpö.)
* 16.10-> samanlainen yö kuin edellä...pikkuista lämpöä päivällä.
* 17.10-> Edellisenä yönä hengenvetäminen ei meinannut onnistua neidiltä edes syliin otettuna->HUOLESTUIMME JO TODELLA!
* 18.10-> Soitan neuvolaan asiasta, kehoittavat soittamaan ja varaamaan aikaa päivystykseen ja niin teen. Käymme päivystyksessä ja kerromme tytön oireista. Lääkäri ei osaa itse tehdä päätöstä ja soittaa KYS:n lastenlääkärille joka kehoittaa meitä tulemaan yön yli seurantaan. Antti vie meidät sinne.
* 19.10-> Vietettyäni enemmän kuin huonosti nukutun yön KYS:ssä huoneessa jossa ramppasi yöhoitajat miltei polkan hyppelyllä ja ovia kovasti romistaen ja sairastin vielä migreenikohtauksenkin aamuyöstä siinä.
Kertulla ei olleet todenneet happisaturaatiokäyrässä yön aikana mitään katkoksia hengityksessä, vaikka heräsin siihen että hän jälleen yski. Okei. Huoli oli siis hieman liioiteltu meidän osaltamme. Neidillä tosin voimistui flunssa siellä ollessamme. Nyt hällä on ihana räkätauti, räkää on joka paikassa ja yöllä yskii nukahdettuaan ja toisinaan sitä taoahtuu päivisinkin. Muuten kaikki on Ok. Isä on saanut ilmeisesti samaisen nuhatartunnan Kertulta, mutta itse olen vielä säästynyt. Enköhän sen minäkin ehdi saamaan.
* 20.10-> touhutorstaimme oli varsin hiljainen koska perhekerho oli syysloman vuoksi tauolla , samoin metallilangan punontakurssini. Emme oikein tehneet siis mitään ja siksikin kai päivä tuntui varsin pitkältä. Minä askartelin tilanteen hyväksi käyttäen mahdollisuuden tullen joulukortteja eteenpäin. Olen jo varmaan 20kol tehnyt alustavasti, etukansineen, mutta värssyjen kirjoittaminen sisälle puuttuu.

PRKL! Hermo meinaa mennä kun tulee virheitä pimeässä kirjoittaessa!!!! ÄRH!!!

* 22.10-> TÄNÄÄN. Isäntä meni töihin jo 04:n. Kertoi karanneensa töistä ja kävimme sitten kaupoilla. En koskaan ole niin köyhiä ostoksia tehnyt viikonlopulle kuin tänään. Ei ollut rahaa ostaa kuin Kertulle korviketta ja tokihan tingin omista herkuista yms kuin lapseni ruoasta. Kirosin hieman kaupalle mennessä mielessä sitä että en kyennytkään olemaan niin hyvä imettäjä sillä silloin minun ei olisi tarvinnut ostaa sitä korviketta ja senkin rahan olisi voinut käyttää johonkin muuhun. Hm! Nooh, taroeeksi sattuu niin tähän tottuu,,,
Ainoa mikä hieman "masentaa" on se, kun ei näillä rahavarannoilla voi järkätä mitään Halloween hauskuutta meidän sakille... isänikin olisi tulossa pikkusiskoni kanssa käymään ja olin ajatellut laittaa ruoaksi koko sakille (heidät mukaan lukien) spagettia ja jauhelihakastiketta (eli kaameammin sanottuna "suolistomatoja kera koiran oksennuksen") mutta nyt en tullene niitä ihan koko sakille tarjoamaan. Hyvä jos saa itsensä elätettyä..
Arttukin on meillä juuri sen viikonlopun ja viime viikonloppuna Artun ollessa askartelimme jo kummituksia paperista ja hän ilmeisesti luuli että laittaisimme ne jo silloin heti seinälle.

PRKL! NYT HERMOSTUN KUN EN VOI KESKITTYÄ KERTUN ALKAESSA ITKEÄ joten lopetan, kaipa siinä oli jo taas päivitystä jokseenkin...
JOS JOTAKIN JOKU ASIA JÄI KIINNOSTAMAAN TAI EPÄSELVÄKSI NIIN SOITTAKOON
-> kerron jos kuulen Kertun itkulta. ADIOS!