Elikkä kun minulta on kysellyt yksi jos toinenkin aina "koska tulette käymään täällä kotipaikkakunnalla!?!" ja "Kai te joulun aikaan edes käytte??" Niin nyt voin sanoa että Me tulemme käymään kotipaikkakunnallani ti 21.12- to 23.12 välisen ajanjakson.
Lisäksi, koska visiittimme on niin pikainen ja lyhyt (koska mahdollisesti jo to iltana täytyy Antin olla hakemassa Arttua luoksemme) niin päätin kenties viimeinkin sen viimeisen kerran (ainakin tälle vuotta,heh) järjestää lapsille (serkkujeni lapsille) ke 22.12.2010 "Lasten pikkujoulut" alkaen klo 10. Myös lapsien mummot (minulle he ovatkin tätejä) saavat tulla mukana myös :D

Luvassa on (isommille lapsukaisille) ohjelmaksi "TUUNAA PIPARI" ja se tapahtuu mahdollisesti liimaten rusinoita tai pieniä karkkeja tomusokeriseoksella piparin pintaan. (Toki äiditkin saavat ja mummot touhuta vaikka itselleenkin omat!)

Näin olen suunnitellut nyt alustavasti asioita. Asiasta laitoinkin postia henkilöille jotka paikalle olen kutsunut joten älkää alkako tänne ilmoittaa tulemisianne ja pääsemisiänne. Kiitos.

On aivan ihanaa jos mahdollisimman moni pääsee mukaan ja laitoinkin kutsuihin että "ottakaa tonttulakit mukaan mikäli mahdollista, jotta saisimme muistoksi kuvan useasta tontusta samaan aikaan samasta paikasta" :)
Ai että. Nyt onkin minulla jotakin mitä odottaa sitten.
Äitini sattuu olemaan vielä silloin vapaapäivillä joten ei sekään sitten jää niistä kemuista paitsi :)

Mielelläni luovutan tämän kekkerien järjestäjän "valtikan" jo muille jatkoa ajatellen :D hehe.. Vaikka ei sillä ,että siitä olisi vaivaa ollut, Ei suinkaan, paremminkin aikani on kulunut vain paremmin kun olen saanut miettiä jotakin puuhasteltavaa niille kekkereille aina.