Verhot olisi matkahuollossa haettavissa, Sellaisen viestin sain aamusta, tosin niillä nyt ei ole kiirus että ihan tänään tarvitsisi lähteä varta vasten kirkolle hakemaan, ne ehtii hakea kun käymme kaupalla täydentämässä ensi kerran ruokakomeromme tarpeita joten ei ole kiirusta. Se päivä voi olla jo kenties huomenna. Verhot tosin pääsevät ikkunaan hieman lähempänä Kertun syntymäpäivää, siitä sitten kesään (ja taas verhojen vaihtamiseen ehtii kulua sopiva aika) sais roikkua ne ennen uutta verhonvaihto prosessia.

Vaihdoin petivaatteet kun ei oikein ollut muuhun intoa ja kun sitä aina koittas jotakin saada aikaan päivän aikana, ettei mene ihan vain koneella napottamiseksi, Kertun kanssa seurustelun lisäksi tietenkin!

Mietimme eilen Antin kanssa tulevaa kesää ja sitä, jos Antti pitää kesälomansa juhanukselta eteenpäin 1kk, että mitä voisimme silloin mahdollisesti tehdä. Ideoita sinkoili ja ihan kivoja sellaisia. Eräs minulle mieluinen vaihtoehto oli, että pääsisimme syömään jonnekin ravintolaan jotakin herkullista ja hyvää.. :)
Mielessä oli eräs ravintola Helsingistä sekä sitten muitakin pitkin suomea oli vaihtoehdoissa esillä, mutta niistä nyt ei sen enempää. Ei sitä edes tiedä onko rahaa toteuttaakaan moisia suunnitelmia jne. Se haaveileminen ja unelmoiminen kun on vielä ilmaista niin sitä kannattaa aina harrastella jo oman mielenvirkeytensäkin vuoksi :)

Tänään Antti menee sukututkimuskurssille (kansalaisopiston) ja hänen porukat tulee tänne. Ilmeisesti saamme illaksi (sen kurssin ajaksi) mummon seuraamme, sillä Antti menee kurssille isänsä kanssa ja he aikoivat tulla kenties tänne ennen sitä. Mielenkiintoista. Saa Kerttu olla mummonsa seurassa, ja ukkinsakin ennen kuin lähtevät isän kanssa kurssille ottamaan selkoa omasta suvustaan.

Huomenna meillä onkin Kertun neuvola päivä. Saadaan uudet strategiset (meniköhän edes oikein koko sana!?!) mitat neidistä :) Jei!