Vaikka aurinko on lämmöllään jo sulattanut suurimmnan osan lumista jopa siinä määrin, ettei meillä ehkä ole sitä enää juhannuksena kuten alkuun luulin. Tuuli on nyt puhallellut muutamana päivänä pohjoisesta tehden ilman varsin kylmäksi aina puuskan pyyhkiessä ohi. Hyvää asiassa on se, että piha ja tiet ovat kuivuneet vedestä, mutta ei se kivaa ole kun kylmä tuuli viuhoo pitkin kasvoja työmatkallakin.

Pääsiäinenkin on jo pian käsillä. Meille ei eksynyt edes kukaan virpojakaan, ehkä ihan hyvä, koska minulla ei olisi ollut oikein mitään varattunakaan mitä heille antaa. 
Ihanaa kun koittaa loppuviikosta se pitkä vapaa, tavallaan "pakon edessä" pääsiäisen pyhien ansiosta. Meinasin leipoa jotakin rahkajutskua ja viimeisin mieliteko olikin mustikkaiset rahkapullat :)
Katselin jo ohjeenkin valmiiksi, jos innostus vaikka perjantaina aamusta tai torstai illastakin (miksikäs ei jo silloin) leipomaan. Pääsen töistäkin aikoinaan koska menen aamuvuoroon ja pääsen töistä jo klo 13:01! Wiihaa!!!!
Vaikka tietenkin, jos joudun korvaamaan tunteja viime maanantailta, jolloin jouduin menemään KYS:lle silmälääkäriin, niitä tunteja olisi vielä jäljellä 1h 41min. Sitten se olisi "sujut" se homman puolesta.
Tosin, voi olla, että tulee ylitöitä pihatapahtumasta (pihaseikkailu) joka on päiväkodillamme 29.4 ja siellä jokainen "täti" vedetään joku piharasti, mikäli sää sallii eikä sada vettä. Tämä juttu on suunniteltu tapahtuvaksi iltapäivästä kun kaikilta on jo varsinainen hoitopäiväkin jo ohitse. (klo 17:30-> ??)
Tuon saamme ylitöiksi mitä todennäköisimmin, koska onhan se extraa työpäivän lisäksi tai päälle, miten vaan.

Nyt jos olisi leipomustarpeet, niin alkaisin tekemään, vaikka tiedän senkin,että JOS tekisin, olisi jalat kyllä kipeinä seisomisesta. Tänään en ole paljoa töissä ehtinyt takapuolellani istuksia, koko ajan olen ollut kiitämässä johonkin suuntaan, miltei.

Vinkki kaikille Pashan ystäville!
Kaupoissa on valkosuklaista pashaa, ja ai miten se on hyvää. Paljon pehmeämpää kuin se "perinteinen" jota olemme tottuneet syömään aikaisemmin. Uskoisin että tästä uutuudesta voisi jopa lapsetkin pitää koska se ei ole ihan niin kiprakkaa kuin se "perinteinen". Mene ja tiedä. Toiset lapset kyllä näkyy syövän sitä suuremmalla ruokahalulla, mitä kiprakkaampaa /kirpeämpää ruoka on. Eikö heillä ole vielä kehittynyt makuaisti niin tarkaksi sitten vai missä lienee asiaan "syy"? :)