2-vuota sitten tähän aikaan varmaan olin paitsi helpottunut ja huojentunut siitä. että lapsi oli nyt ulkopuolella vatsanahkaani niin varmaan olisinko ollut suihkussa käymässä ellemme olleet jo juomassa onnittelukahveja synnytyssalissa.

Tyttäreni (ja isännänkin) sain itselleni ajan terveystarkastukseen juuri tälle päivälle. (Itseasiassa se on tuossa klo 14).
Otan Kertun sine mukaan, silläkin uhalla että hän laittaa ranttaliksi siellä. Tilanne on nyt tämä. Isännällä itsellään on terveystarkastus klo 13:30 ja tuskin ehtii siihen mennessä kun minun aikani on niin ottaa tyttöä huomaansa.
Hän jatkaa muuttopuuhia hakien uuden kuorman jälleen kerran.

- Niin kyllä. Olemme muuttaneet juuri kuunvaihteessa meille niin rakkaaksi muodostuneesta maalaismaisemasta kirkonkylälle. Kyllä tätä on puitu jälkikäteen että oliko järkeä näin pian jo ottaa asunto ja miten tulevaisuudessa, saammeko myydyksi entisen asunnon vai onko meidän vielä palattava entiseen. (joka tietää vain lisää työtä nimittäin sitä tavaran kantamista kun joutuu kantamaan kaiken takaisin entiseen.)
Ainakin se on ollut hyvä puoli, että on tullut käydyksi läpi KAIKKI mitä ei tarvitse. Näinhän sitä on sitten päässyt eroon hurjasta määrästä "turhaksi" jääneestä tavaraa.

Nyt täytyy alkaa siivota Kerttua kun sotki itsensä pillivellillä. Tulee muuten kiirus!